KONG Shakers фламинго

880 ден

KONG Shakers Honkers Flamingo е играчка со живописна розева боја и текстура на платно која ја задоволува потребата на кучињата да гризаат, додека пак долгите нозе на фламингото ќе се тресат секој пат кога ќе си играте со Вашата нова играчка. Кај овие играчки свирката е пригушена поради долгиот врат на фламингото, но е лесно за фаќање и шетање по домот бидејќи не се витка туку стои исправено. Интересно нели?

  • Пригушена свика идеална за тресење и играње
  • Внатрешна дебела текстура за задоволување на инстинктите за гризање
  • Идеална играчка за шетање низ домот
  • Изглед на фламинго за да биде супер интересно
  • Пригушената свирка ги поттикнува кучињата да си играат подолго

Димензии: 30цм

Категорија: Ознаки: , ,