KONG Shakers Passports Меркат Мунгос

1.230 ден

  • Ептен мек материјал за гушкање и нежна игра
  • Свирка која ги повикува малите кутриња на игра
  • Тропкање кое им го зголемува интересот

 

Димензии: 25цм

Категорија: Ознаки: , ,