KONG Sherps Floofs Овен

940 ден

  • Играчка за гушкање и игра
  • За средна и голема раса
  • Неодолив lambskin материјал
  • Со голема рамна свирка
  • Со крцкав звук
  • Со двоен завршен слој

Димензии: 27цм

Категорија: Ознаки: , , , ,