KONG Signature ball

460 ден

  • Топче кое е високо издржливо
  • Високо скока за разлика од тениско топче
  • Ги поттикнува инстинктите за трчање и бркање
  • Супер за интерактивна игра
  • Соодветно за играње надвор
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,