KONG Signature Stick со јаже

720 ден

  • Изработена од повеќе издржливи слоеви за тегнење и враќање во игра
  • Свирка, тропка и крцка за да поттикне игра
  • Додадено платнено јаже за тегнење и џвакање
Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , ,