KONG Sneakerz Knots

1,320 ден

  • Во внатрешноста има скелет од јаже за екстра забава со гризање
  • Свирка во нозете и рацете
  • Крцкави звуци во главата
  • Материјалот е мек и платнен

Димензии: 41цм

Категорија: Ознаки: ,