KONG Snuzzles Коала

1.260 ден

  • Свирка низ целото тело за исполнета игра
  • Кадифен екстериер за задоволување на инстинктите
  • Поради овалната форма како топче лесно може да се фати и носи

Димензии: 22цм

Категорија: Ознаки: ,