KONG Softies Buzzy Лама

560 ден

KONG Softies е комбинација на меки играчки со високо квалитетен катнип за оптимална занимација на мачињата. Достапни во повеќе топли бои, а додатно има крцкави звуци за секогаш да биде интересно за играње. Со додаден KONG Premium North American Catnip.

  • Кога ќе го потегнеш опавчето, играчката вибрира
  • Мек плишан материја за гушкање
  • Со вклучен катнип
  • Крцка на одредени делови

 

Категорија: Ознаки: , , , , ,