KONG TagALong™ топка

530 ден

  • Се прикачува на поводниците за да го носите насекаде
  • Лесно решение за сите интерактивни игра
  • Со текстура за подобро држење
Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,