KONG Tennis ball Cats (bells)

120 ден

  • Ѕвончето кое се наоѓа внатре во топката додава возбуда во играта
  • Материјалот не штети на забите и непцата
  • Поттикнува активна игра
Категорија: Ознаки: , , ,