KONG Tikr

1,400 ден1,800 ден

  • Работи на тајмер
  • Може да се наполни со сува храна или грицки
  • За поголем предизвик: наполни грицки во различна големина за да различните отвори на играчката
  • Со аналоген тајмер до 45 минути
  • Батерии не се потребно
  • Издржлива играчкка соодветна за занимација и физичка активност кај кучињата
  • Лесно за чистење
  • Автоматско ротирање

Димензии: 12 x 17 cm

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , , ,