KONG Treat Spinner

1.500 ден

  • Може да собере околу 400гр сува храна или грицки
  • Внатрешен спинер кој ги поттикнува ментално и им дава поголем предизвик
  • Идеално за споро храњење и за кучиња кои сакаат да намалат кг
  • Лесно се отвара за полнење и чистење

Димензии: 17цм

 

 

Категорија: Ознаки: , ,