KONG Wubba Snugga

850 ден1.150 ден

  • Горниот слој е со мек и рунтав  материјал како lambskin за гушкање
  • Идеално за интерактивни игри со влечење и фрлање
  • Без свирка
  • Не е наменето за игра со џвакање и гризање
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,