KONG Zoomgroom Boysenberry

990 ден

  • Лесно за да се фати во рака, флексибилно и нежно према кожата
  • За чешлање, бањање и масирање
  • Спречува создавање на тутки на крзното
  • Издржлив материјал за долго користење
  • Ергономски материјал
  • Made in the USA