Meaty bone со вкус на говедско

120 ден

Награди го твоето куче со вкусна пресувана кожа со вкус на говедско месо. Напраена во форма на коска за лесно да може да ја фати во уста и да си ја носи каде и да оди. Закуска која трае долго време која ќе го држи зафатено долго време.

Димензиите на малата и голема коска се покажани во сликите.

Цената е за едно парче.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,