Organissme лосион за чистење очи

650 ден

Спреј за чистење на очи кој е направен според која е направена врз база на Bio Cosmetic Human Certification. Во составот има екстракт од синчец и органска алое вера. Бидејки е составено од природни активни состојки може да ги чисти очите лесно и да ги отстрани нечистотиите на дневна база.  Исто така помага во отстранување на солзи, грутки кои се создаваат околу очите како и ги негува очите и кожата околу и спречува сушење.

Резултат: чисти очи без нечистотии. Соодветно за сите раси на кучиња и мачиња.