Organissme спреј за заштита од инсекти

1,070 ден

Спреј кој помага за заштита од паразити, болви и крлежи на база на алое вера и гераниол. Благодарение на овие две растенија, овој спреј ги одбива болвите, крлежите и останатите екстерни паразити. Во составиот има органска Алое вера кое има дејство за да ја смири кожата и да ја одржува влажноста.

Начин на користење:

<5кг = 15мл

5-20 кг = 30мл

>20кг = 50 мл

7 дена