Organissme сув шампон (пена)

1,180 ден

Пена за чистење која е направена врз база на Bio Cosmetic Human Certification, која во составот има Ламараниа морска трева и екстракт од лисичинка. Оваа пена внимателно го чисти крзното и нема потреба од плакнење и е соодветно за сите типови на крзно.

Бидејки е направено од природни активни состојки, оваа пена ја одржува влажноста и го чисти крзното без потреба за вода.

Резултат: освежено и влажно крзно. Соодветно за кучиња и мачиња од сите раси.