Orijen Regional Red dog

950 ден10.830 ден

Помогнете му на вешето куче да живее раскошен живот со помош на рецептите со висока количина на протеини што обезбедуваат врвна исхрана. Кучињата еволутивно се месојадци, со што имаат потреба од биолошки соодветна исхрана богата со разновидни сотојки од животинско потекло. Orijen Regional Red рецептата се состои од 85% високо квалитетни животински состјки кои се сирови, говедско, дива свиња, јагнешко, свинско и риба. Со состојки од цел плен, како органи и коски, Orijen е изработена со нај хранливите и сочни делови од пленот со цел да се задоволат сите нутритивните потреби на кучето. Резултатот е биолошки соодветна исхрана со која нема споредба.

  • Првите 5 состојки се сирови состијки од говедско, дива свиња, јагне, свинско и риба
  • 85% високо квалитетни состојки од месо, обезбедувајќи правилен извор на есенцијални протеини, витамни и минерали
  • Нашата автентична исхарана базирана на цел плен се состои од најсочните делови од пленот, како што се месо или риба, органи и коски, со цел да се создаде имитација на исхраната на предците на нашите кучиња
  • Обложени со брзо замрзнат слој за поубав вкус кој вашите кучиња инстиктивно го сакаат
  • Гордо изработена во Канада со светски најдобрите состојки

За повеќе информации посетете ја страницата: https://orijen.ca/en-CA/regional-red/ns-ori-regionalred.html

*Плати со картичка и добиј 10% намалување на цела вреќа!

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , , ,