Orijen Six Fish

645 ден7,353 ден

 

Со 38% богати хранливи протеини и ограничени 18% ниско-гликемични јагленохидрати, ORIJEN SIX FISH ги храни кучињата од сите животни фази според нивните еволуциони и биолошки потреби.

Неспоредливо  со било која друга кучешка храна, 2/3 од рибите во ОРИЈЕН се свежи (во фрижидер, без конзерванси) или сурови (замрзнати, без конзерванси), вклучувајќи ги и првите 6 состојки од риба.

Целосен вкус се добива од целиот плен риба (вклучувајќи органи и ‘рскавица) кои ја  обезбедуваат речиси секоја хранлива состојка на која вашето куче треба да напредува –   се додаваат само цинк и бакар.

За дополнителни информации:

Six Fish

 

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: