Petosan Дентал сет за toy раса

460 ден

Сет за дентална хигиена за кучиња од мала раса, односно за сите кучиња од 0.5- 3 кг. Со двострана четка за заби и паста од 20гр.

Се препорачува секојдневно миење на забите со цел да се одржи правилна орална хигиена, да не се таложи каменец и да се спречат сите дентални проблеми кај кучињата.

Соодветно за мали и возрасни кучиња. Соодветно за мали и возрасни мачиња.

Пастата за заби е со вкус на кокошка и нема повеќе војување за чисти запчиња.

  • Преппорачано од ветеринари и Цезар Милан. Повеќе совети и туторијал од Цезар Милан ќе најдете во табовите подоле.