Petosan Oral Cleaner напрсток

300 ден

Petosan Oral Cleaner напрсток е  направен од микрофибер материјал кој не содржи хемикалии и лесно се чисти. Помага во одржување на денталната хигиена кај милениците и го отстранува каменецот. Исто така лесно се чисти целата усна шуплина за да се спречи и лоша миризба. Лесно и практично решение за да се стекне навика за чистење на заби кое води кон постојана дентална хигиена.

Се препорачува користење на напрстокот 10 дена по ред, потоа може да се користи и Petosan двојната четка за заби.