Pet’s Party Играчка Pawsecco

440 ден

Секој роденден на нашите миленици е посебен и затоа сме тука заедно да го прославиме! Затоа е оваа неодолива роденденска колекција за сите да знаат дека пораснале за уште една година <3

Супер интересна играчка за миленици, просеко шише кое е изработено од латекс со свирка (22 cm)

За останатите производи од колекцијата, погледни ги сите производи на Pet’s Party!

 

Категорија: Ознаки: , , ,