Pet’s Party Роденденска машна

300 ден

Секој роденден на нашите миленици е посебен и затоа сме тука заедно да го прославиме! Затоа е оваа неодолива роденденска бандана за сите да знаат дека пораснале за уште една година <3

Прекрасна машна во сите роденденски бои која ќе изгледа прекрасно на секое околувратниче ! Само се вметнува низ околувратникот и може да ја наместите каде сакате, дали напред или на страна 🙂 Секогаш најубавите спомени се покриени во шарени бои!

Димензии: 10 цм

За останатите производи од колекцијата, погледни ги сите производи на Pet’s Party!

 

Категорија: , Ознаки: , , , ,