Plouf Сув шампон

620 ден

Спреј за суво бањање и чистење на крзното кај кучињата и мачките кој помага во одржување на чистото крзно и дава пријатен мирис. Нема потреба од миење со вода туку само се прска и се остава на крзното. Со додаден екстракт од лимон кој помага во отстранувањето на нечистотиите, помага во одржување на чистотата на кожата и масното ткиво и дава прекрасен сјај! Лимонот е препознатлив по свежината и така дава целосно освежување на крзното.