Powerpull Caccia круг со вкус на зајак

760 ден1.160 ден

Powerpull Caccia е линија на играчки кои целосно го поттикнуваат ловечкиот инстинкт кај кучињата со невообичаени мириси и форма која е многу издржлива.

Каков стил на играње не е важно- дали тегнење или фрли/врати, овие играчки можат се! Со постојана физичка активност се зајакнуваат кучињата и се одржуваат во форма.

За сите раси на кучиња кои сакаат активна игра и кои се “активни гризачи” 🙂

Достапно во три мириси: дива свиња, фазан и зајак.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,