Rumba Пресувана коска црвена

140 ден

Румба коските се само за сериозни “гризачи” кои потоа се спремни за танцување! Вкусна пресувана кожа која сите кучиња ја обожаваат, а јазолите на крајот од коската малку повеќе ја комплицираат работата па така ќе биде зафатено. Ептен chew-tastic!

Цена за едно парче.

40-45gr

Категорија: Ознаки: , , , ,