Selfie клип + тениско топче

350 ден

Ајде седи мирно и за 3-2-1 сликааа!

Баш вака отсега ќе се сликаме со нашите миленици во 2 секунди, со новиот клипер кој се става на телефонот и горе има тениско топче. Сега веќе сликањето ќе биде супер забавно за сите и ќе може да правиме најкул слики!

Клиперот е како штипка со гума за да не го оштети екранот на телефонот, таблетот или лап топот, а топчето има и свирка.