Slow-feeder Hearts за споро јадење

250 ден

Дали Вашето куче има навика да ја голта храната за 2 секунди и потоа ги знаете последиците. Затоа хранилките наречени slow feeder ќе го натераат Вашето милениче полека да ја иземе храната. Изработено од меламин, пластика која не впива, ниту пак се гребе или оштетува. Соодветно за кучиња кои се склони кон дебелеење или за кутриња.