Snuffle Пиво за куче Mix со пилешко и говедско (лименка)

150 ден

Секако, Снафл не е вистинско пиво- не содржи алкохол и не е пенливо.

Снафл пивата се изработени од најдобрите состојки кои исто така се соодветни и за луѓе. Затоа што и најдобрите состојки не се доволни за Вашето крзнено пријателче.
Затоа сега твоето куче нема љубоморно да те гледа додека ти пиеш пиво, бидејки сега има и негово! Направено од месо од кокошка, слад и екстракт од јачмен, превкусно!
Снафл пивото за кучиња е супер идеа бидејки ја одржува хидратацијата долг период на интересен начин. Пивото е навистина вкусно поради високиот квалитет на пилешко месо. Послужи го пивото на собна темпеатура за твоето куче да може да ја намириса аромата. Немој да го ладиш, кучето може да го боли мешето исто како со ладна вода.