Парфем Spring

890 ден

Романтичен, свеж и цветен мирис кој освојува со свежина.

Mimosa – Bergamot – Geranium – Jasmine – Sandalwood – Blackcurrant

Не содржи алкохол.

50ml

 

Начин на користење: Прсни 30цм над крзното на миленикот. Или прсни на длакни и внимателно помини низ крзното на миленикот. Не прскај дирекно врз кожата или крзното!

Категорија: , Ознаки: , , , ,