Stop Spray за отстранување урина во надворешни услови

1,100 ден

Спреј кој служи да ги елиминира сите мириси и урина од милениците за надворешна употреба (гаража, ограда, саксија) и ги одбива. Мирисот не може да се отстрани од дожд што значи дека останува подолго на испрсканата површина и така делува подолго. За одбивање на кучиња и мачки.

100% природно и растително потекло

Не е токсично за животните! Не ја оштетува или обојува површината која се прска.

Категорија: , Ознаки: , , , , ,