Супер коски со зајак & спанаќ

270 ден

Награди го твоето сакано другаче со сочните коскички за дресура со месо од зајак и спанаќ. Овие грицки во големина баш како едно залче се направени без глутен, житарки или додадени шеќери. Совршено залче за секој одличен тренинг за твоето куче.

*Спанаќот е зеленук богат со магнезиум, минерали, витамин C.

150 gr