TRP коска за кутриња

305 ден

Мека коска која е направена од термо-пластична гума која е соодветна за сите мали кутриња. Додадени се разни форми и линии кои помагаат во процесот на вадење запчиња или да им помогне да ги развијат правилно вилиците. Во делот кај што има празно место се додава грицка за поголема забава.

Категорија: Ознаки: , , , ,