Undercoat гребло со дебели запци L

620 ден700 ден

Лесно е да се излезе на крај со крзното на Вашето куче со правилно гребло за чешлање. Голем број на чворчиња се расплеткуваат без тегнење бидејќи запците се заоблено и дебели.

Соодветно за голема раса со дебела длака, право или виткано крзно.

Може да се стандардни или ротирачки запци (со ротирачки полесно се отплеткува)

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , ,