Variety pack за кутриња

1,450 ден

Посакај добредојде на новиот член на фамилијата! Понекогаш е тешко да одбереш што да купиш за почеток и затоа вака Антос ни дава предлог кои грицки се најчесто омилени на најмалите.

Puppy Variety Pack е полно со љубов и вклучува 6 различни закуски за најмалите. Изненади го твоето кутре со веќе спремната  gift box. Или пак може да се совршен поклон на Ваши пријатели или роднини кои имаат нов член во фамилијата.

 

 

Категорија: Ознаки: ,