Wellness CORE Kitten

1,850 ден

Wellness CORE Kitten Original е дизајниран да го поддржи развојот на мозокот, очите и имунолошкиот систем на мачињата. Тоа е особено важно бидејќи тие брзо растат, па храната треба да ги поддржи сите овие потреби и да им овозможи правилен раст и развој. Пилешко месо како број 1 состојка и лососово масло, без додадени филери и житарици.
Со висококвалитетни протеински состојки во природен, комплетен и избалансиран рецепт, заедно со уникатна мешавина од здрав зеленчук, суперхрана, ботанички и додатоци во исхраната, овој рецепт богат со хранливи материи помага во поддршката на оптимално здравје и развој на растечките мачиња.
Wellness CORE Kitten Original го поттикнува месојадниот дух на сите мачиња и им го дава најдобриот почеток во животот, но исто така е дизајниран да помогне во намалувањето на формирањето на топки од влакна (hairballs) поради високата количина на влакна кои помагаат за подобра дигестија.
CORE е храна која е исто така соодветна и за оние мачиња кои се пребирливи во однос на својата храна бидејќи идеално се комбинира со влажна храна па затоа храната никогаш нема да може да му е здодевна!
Соодветна за мачиња од 1 до 12 месеци и од сите раси.
Пакувањето е од 1.75гр.