Wellness CORE Purely Paté Пилешко со говедско

120 ден

Wellness CORE рецептите за пате се основани на нутритивните потреби за мачките, на кои исхраната се основа генерално на месо. Со мека текстура како пате кои мачињата ја обожаваат во комбинација со пилешко месо и говедско е идеална комбинација на оние мачиња кои сакаат специфични вкусови.

Говедско месо: одличен извор на високо квалитетни протеини и масти

Пилешко месо: одличен извор на високо квалитетни протеини и масти

Комбинација од витамини и минерали: за добар имунитет и поттикнување на правилен раст и развој

85 gr

 

Категорија: Ознаки: , , , , ,