Кондиционер за волумен (Xtra Volume)

740 ден

Специјално формулиран кондиционер од протеин од свила и дополнително збогатен со Витамин Е кој дава волумен на крзното кај миленици со долго и волумениозно крзно.  Дополнително дава свиленкаст сјај, брзо отплеткување на чворчињата и лесно расчешлување. Се препорачува за кучиња со двојно или долго крзно и секако за оние кучиња со волумениозно и виткано крзно.

Соодветно за: бобтеил, пудла, персиска мачка, долговлакнест вучјак, териери, бишон, померанец, шпиц, златен ретривер и  сите останати раси со долго и виткано крзно. Соодветно за кутриња, мачки и мали мачиња.

98% природни и био состојки, без парабени и pH неутрално.

250m