XXL поводник London

2,200 ден

Екстра долгиот поводник LONDON има повеќе должини, со рефлективни елементи и истовремено е лесен и мек што прави лесно да се снајдете за прошетките. Ова е поводник кој ќе Ви помогне за сите активни кучиња кои сакаат да трчаат, но сепак да се врзани и да се под Ваша контрола. Бидејки е изработено од најлон што значи дека е високо издржливо, лесно и не ја губи формата. Уште подобро е дека се суши за секунда.

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , ,