торти

Луна Пет изработува роденденски торти за сите желби и години на Вашиот миленик.

Потребни се барем  2 дена однапред да се јавите во Луна Пет за да ја резервираме тортата.

Немаме торти на лагер постојано бидејќи се постојано свежи и се изработуваат по нарачка. 
 
Тортата има две големини, како и повеќе форми и бои.
Сите достапни опции ги договараме по телефон, како и времето на подигнување на тортата.
 
Состав на тортата е: 
  • Тестото е изработено од: овесно брашно, путер од кикирики (100% природен), моркови, мед, јајце и банана. 
  • Топингот е изработен од ниско маслена павлака и растителни бои без шеќери и адитиви.
Пакувањето, декорацијата и бројката Ви се гратис од нас 🙂 
 
Цена за мала торта: 300 денари
Цена за голема торта: 400 денари
Цена за торта на два спрата: 700 денари
Цена за мала rainbow торта: 550 денари
Цена за големаrainbow торта: 750 денари
 
Број за резервација на торта:
Сите состојки се дозволени за конзумација за кучиња, а ние како компанија имаме дозвола од Агенција за Храна и Ветерина за изработка на закуски и слатки за кучиња.