нови производи

производи на акција %Сите производи на акција

-21%

Месечна акција:

Базен M

3.300 ден
-50%

Настани

Новости

Како да го разладам моето милениче + неколку бонус совети за безбедно лето!

Секогаш се радуваме кога летото ќе ни дојде- плажа и сонце, повеќе дружби и прошетки, [...]

Бисера и Канал 5 во Луна Пет

Искрено им благодариме на водителката Бисера и целата ТВ екипа на Канал 5 Телевизија @kanal5televizija [...]

Достава

Вршиме достава во регион на град Скопје до дома со производи купени над 1.500 ден.

  • Доставата се врши во Понеделник и Четврток во временска рамка
    од 18 до 20 часот, со претходно направена резервација.
  • За земање на нарачката доаѓаме пред Вашата зграда или пред куќа.
  • Нарачките се примаат до 17 часот за истиот ден. После 17 часот нарачката се префрла во следниот термин за достава.
  • Нарачката може да ја направите на нашата веб страна со додавање производи дирекно во Вашата кошничка. Ние ја потврдуваме телефонски пред да Ви ја доставиме.
    Без последната потврда, нарачката нема да се испрати.
  • Плаќањето може да биде во кеш или со кредитна картичка, однапред договорено при запишување на нарачката.

Брендови