Почитувани љубители на животни и сопственици на миленичиња,

Добре дојдовте на страната на Луна ПЕТ, која Ви ја посветуваме Вам и на сите оние кои се грижат за животните и секогаш им посакуваат добро.

На 75 м2, со голем број на артикли од разни брендови и стручни совети за сите сегашни и идни сопственици на миленичиња, во секое време сме подготвени да се соочиме со предизвиците и да Ви одговориме на сите Ваши барања и потреби.

Секогаш сте добредојдени во Луна Пет со Вашето милениче, каде тоа може да проба се што планирате да му купите.

ЗА ШТО СЕ ЗАЛАГАМЕ

Нашата цел за отворање на Луна Пет е да Ви покажеме што е најдобро за Вашето милениче. Ние сме тука за Вас, да Ве информираме, да Ве едуцираме и да се дружиме заедно со нашите миленичиња. Исто како и за Луна, ние се посветивме и на Вашите миленици, да Ви обезбедиме квалитетни и разновидни производи во еден прекрасен амбиент каде може да не посетите заедно со Вашето милениче.

На нашите миленици им е потребна соодветна нега и внимание, а ние веруваме дека Вие им ја пружате сета љубов на светот. Дозволете ни на нам да Ви овозможиме безгрижна нега кон нив, нудејќи Ви разни прехранбени производи, производи за нега, хигиена, разни закуски, играчки и се останато што го посакувате и што мислите дека им е потребно.

Луна Пет се надева дека овие страници ќе Ви ги пружат сите потребни информации и ќе Ви станат вообичаен инструмент за да дознаете се што Ве интересира за Вашите миленичиња, а поврзано со нивното здравје, нега и исхрана.

На страниците на Луна Пет лесно ќе можете да дојдете до сите информации за Вашите миленичиња, да прашате за совет или пак да бидете дел со Вашите коментари и совети, кои секогаш ќе бидат добредојдени.

КОЈА Е ЛУНА?

Секако, Луна е газдарица и амбасадорка на нашиот бренд.

Таа е неодоливо и паметно куче, чувар на нашиот дом, наша среќа и инспирација за отворање на Луна Пет. Нејзината ведрина е двигател на нашите идеи и сето она што го сакаме за неа, во Луна Пет Ви го нудиме и Вам и на Вашето милениче.