Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BALTO Off Road ортопедска количка за неподвижни кучиња

24,600 ден33,800 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Body Lift едноделна протеза за грб со рачка

9,550 ден10,750 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Splint протеза за нестабилност

5,800 ден8,600 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Hock ортопедско помагало за скочен зглоб

4,900 ден5,400 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Joint компресивен стегач за карпален зглоб

4,300 ден4,900 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Lux ортопедско помагало за стабилизација на рамо

10,300 ден11,700 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Soft Plus ортопедско помагало за лакт

5,800 ден6,000 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Blue Carpet ортопедски душек

12,300 ден14,300 ден
Ново

Опрема за рехабилитација и заздравување

BT Life ортопедско помагало за дисплазија на колкови

12,750 ден13,150 ден