Понеделник – Петок, 10:00 – 21:00
Сабота, 10:00 – 15:00

АДРЕСА

ЛУНА ПЕТ ШОП 

бул. 3-та Македонска Бригада бр. 43 лок. 9, општина Аеродром

1000 Скопје, Р. Македонија

Телефон за контакт: 070 209773

Продажба и маркетинг
Деспина Ковачева
071 973 131

Достава и продажба
Синиша Алексовски
071 337 597

Управител
Сашко Ковачев

E-mail: lunapetcom@gmail.com

ПОСТАВИ ПРАШАЊЕ
    Работиме со плаќање на рати без камата со Стопанска Банка. Политика за плаќање на рати без камата е следната:
    – минимален износ – 1.001 ден
    – за сума до 5.000 ден на 2 до 5 рати
    – за сума од 5.001 ден па нагоре може на 6 или 10 рати