Вашата кошничка е празна.

Види производи

Курирска Служба ЕЛС Логистик
Испораката се врши само на територија на Република Македонија
Рокот на испорака е 72 часа откако ќе се превземе пратката од Луна Пет Шоп. За време на сезонски намалувања, попусти или вонредна ситуација, испораката може да трае повеќе од вообичаено.

Курирот ја доставува пратката исклучиво на дадената адреса која што ја пишувате на нарачката. Од Луна Пет добивате линк со кој може да си ја следите пратката како и детални информации околу доставата. За време на доставата Ве молиме да имате лице присутно кое ќе ја подигне нарачката која ја имате приложено. Доколку курирот не успее да Ве најде на дадената адреса, пратката ќе ни ја врати нас.