Добредојдовте во “Кујната на Луна”, каде се што се подготвува ги воодушевува сетилата на вкус на нашите крзнени пријателчиња бидејки нашите проиводи се секогаш свежо подготвени специјално за Вас! 100% природни состојќи, без додадени шеќери и конзервани и секако одобрени од Агенција за Храна и Ветеринарство со решение бр: УП-1 бр. 17-669 од 26.03.2019 година.
Во “Кујната на Луна” рецептите се направени со помош на нутриционист за исхрана на миленици, поединечно се подготвуваат и рачно се декорираат со внимателно одбрани високо квалитетни состојќи, секогаш тазе и свежо печени. Па затоа ни еден миленик не може да им одолее, па и ние луѓето! Дали знаеш дека и ти може да ги пробаш сите рецепти? 🙂