Промоција на книга со рецепти за миленици “Домашни деликатеси” за нашите домашни миленичиња (кучиња, па и мачиња)“ од авторката Проф. д-р Наташа Ѓорговска

Ознаки:

Датум

30 Сеп 2023 - 06 Ное 2023
Завршено

Време

10:00 - 14:00
QR Code