Авио транспортер Nomad

2.500 ден14.450 ден

  • Транспортер кој е соодветен за пат во авион
  • Постојана циркулација на воздух
  • Вклучени тркала на транспортерите на големина L; XL; XXL
  • Вклучено тањирче на транспортерите со големина: M;  L; XL; XXL
  • Цврста градба и јака пластика, метална врата која се заклучува, странични држачи
  • Целосно безбеден и удобен
  • Потврден од IATA  за транспорт на брод, воз, авион, автобус и останати превозни сретства
  • Тежина на транспортерите: S (2.86 kg) | M (4.6kg) | L (7kg) | XL (9.13kg) | XXL (11.8kg) | XXXL (19.3kg)

 

Шифра: Не е достапно Категорија: , Ознаки: , , , , ,