Акси Тренер

480 ден

Акси тренер грицките се соодветна големина како едно залче за редовен тренинг на нашите кучиња. Секое залче е богато со феноменален вкус и текстура кои се баш неодоливи. Може да бираш различни коскички кои се составени од вкусно пилешко, говедско или јагнешко.

450gr